[av_textblock size=” font_color=” color=” admin_preview_bg=”]

Radicalsports Fit-test

Wil jij graag weten hoe het met jouw gezondheid en fitheid is gesteld?

Bij Radicalsports bepalen we hoe fit en gezond je bent met de door ons speciaal ontwikkelde fit-test. De fit-test bestaat uit een aantal metingen en een kracht-en conditie test.

Allereerst worden de metingen verricht: hartslag in rust, gewicht, lengte, vetpercentage, BMI en een aantal omtrekken van het lichaam.

METINGEN

  • Hartslag
  • Lichaamsgewicht
  • Lichaamslengte
  • Vetpercentage
  • BMI
  • Omtrek middel, heupen, borst, armen, benen

KRACHT-EN CONDITIE TEST

Tijdens de kracht- en conditie test worden een aantal basis kracht- en conditie oefeningen uitgevoerd en worden jouw prestaties in kaart gebracht.

Met behulp van bovenstaande metingen en resultaten van de kracht- en conditie test wordt jouw gezondheid- en fitheid bepaald.Wij adviseren deze test periodiek te herhalen om jouw vooruitgang in kaart te brengen. Met behulp van deze test kunnen we een gericht plan van aanpak opstellen welke ervoor zorgt dat jij jouw sportieve doelen gaat behalen.

FIT-TEST AANVRAGEN

De fit-test neemt ongeveer 30-45 minuten in beslag.

Prijs: € 29, –

Bij het personal training pakket zitten de fit-testen en metingen bij de abonnementskosten inbegrepen.

[av_button label=’Aanmelden Fit-test ‘ link=’manually,https://radicalsports.nl/inschrijven/’ link_target=” size=’small’ position=’left’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’green’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ admin_preview_bg=”]
[/av_textblock]

× Hallo, kan ik je helpen?