Met ingang van april zullen wij de contributie van de abonnementen weer gaan incasseren.

De steun vanuit de overheid dekt maar een klein deel van de werkelijke lasten. Om de schade enigzins te beperken en de sportschool te laten overleven moeten we deze stap wel zetten. Veel van onze leden hebben al aangegeven dat we de contributie gewoon af mogen schrijven en een aantal hebben zelf hun contributie aan ons overgemaakt wat we zeer waarderen. Tot op heden hebben we de contributie niet geïncasseerd omdat we ons voor kunnen stellen dat er leden zijn die net als ons hard worden getroffen door de maatregelen.

We begrijpen dus als het niet uitkomt als wij de contributie afschrijven. Wil je de incasso ongedaan maken, dan kun je deze eenvoudig via je bank terugboeken. Ook als je de contributie al zelf hebt overgemaakt en wij alsnog afschrijven, kun je dit uiteraard doen.

De periode die je nu betaald maar niet kunt sporten omdat we door de coronamaatregelen gesloten zijn zullen we door tellen op het moment dat je in de toekomst opzegt.

Dus stel je betaald nu 2 maanden terwijl we dicht zijn, dan kun je nog 2 maanden sporten nadat jou abonnement is beeindigd.

We hopen iedereen weer snel te zien op de sportschool!

× Hallo, kan ik je helpen?